Svensk klassisk massage

massage2_2

BokaTid_Vit_MorkBakgrund_90pxNyhet! Djupvågsbehandling ingår i all massage. Läs mer 

Massagen är djupgående och behandlande/rehabiliterande. Kan åtgärda lättare låsningar. Bra vid muskelspänningar, stelhet och besvär i bla rygg , nacke, axlar och höfter. Använder mig av klassisk massage och vissa Thaigrepp/stretch. Koppning, kavel och skrapning för vissa områden. Nu ingår även viss Djupvågsbehandling

30 minuter, Pris: 350 kr  

60 minuter, Pris: 650 kr

75 minuter, Pris: 850 kr

90 minuter, Pris: 950 kr

Rabattkort: 5 kort, 30 minuter, 1500 kr. Rabattkort: 5 kort, 60 minuter, 3000 kr

Nackutvärdering och behandling

Långvarig eller ihållande smärta i nacken trots besök hos kiropraktor, massör, sjukgymnast!

Med olika test utvärderar jag om smärtan kommer från kotor/nerver, muskler, senor eller ligament. 95% av all nacksmärta kommer från ärrbildning i ligamenten. Behandlar ligament och muskler efter utvärderingen. Använder även här djupvågsmaskinen.

Utbildad av Ben Benjamin, doktor i idrottsmedicin och grundare av The Muscular Therapy Institute i Boston. Stockholm september/oktober 2017.

Utvärdering & behandling: 30 minuter, 450 kr

Endast behandling: 15 minuter, 150 kr

Rek behandlingstid vid svår värk: 2 ggr/v 6 veckor.

Koppning (bindvävsmassage)

Bindväven lyfts upp med hjälp av sugkoppar som man rör fram och tillbaka över ett hudområde. Vid långvarig fysisk ansträngning, psykiska eller fysiska smärtillstånd samt cirkulationsrubbningar bildas ärrvävnad. Den ger ofta upphov till smärta, cirkulationsnedsättning och rörelsehinder. Vid dessa symptom är bindvävsmassage en beprövad metod som påverkar både nervsystemet och blodcirkulationen på ett kraftfullt sätt.

Behandlingsområden:
* Ödem
* Hudbristningar.
* Fibromyalgi
* Fibroser
* Brännskador
* Före/efter kirurgiska ingrepp
* Stelhet
* Idrottsskador
* Lindra muskel- och ledvärk

40 minuter, 600 kr.

Bör undvikas om du lider av: hjärtproblem, högt blodtryck, diabetiker,  strokepatient, gravid eller äter blodförtunnande medel.

Gravidmassage

gravidmassage, massage, gravid

Massagen löser vi upp spänningar i ländrygg, mellan skulderblad och jobbar med svullnad i armar, ben och fötter. Rekommenderas fr.o.m gravidvecka 13.

Blivande mödrar genomgår en del förändringar under graviditeten. Vissa av dem kan orsaka obehag.
Massage är ett effektivt sätt att minska stressnivån i moderns kropp. Kroppshållningen förändrats och kroppshållningen förskjuts fram i takt med att magen växer och brösten blir tyngre. Svanken blir större och ländryggen svagare.
Musklerna påverkas givetvis av förändringarna, de blir spända och trötta. Gravidmassage är en mycket effektiv behandling för gravida. Massage frisätter hormonet oxytocin, en signalsubstans som ger smärtlindring och ökar medvetenhet.

60 minuter, Pris 650 kr.

Företagsmassage

Personalvård kan vara många olika saker, bl.a. företagsmassage som numera räknas som en skattefri förmån och är något som arbetsgivaren kan erbjuda alla sina anställda. Jag kan komma ut till ert företag och behandla personalen på plats. Jag ger stretch-/styrke-/kost/livsstilstips muntligt och skriftligt. Tar blodtryck regelbundet. (även blodsocker om så önskas)

Jag kan erbjuda er en ”provdag” för halva kostnaden där jag kommer ut till arbetsplatsen och låter er prova på en dag med behandlingar, utan att ni förbinder er att gå vidare. Då vet ni vad jag kan erbjuda er och om ni är nöjda kan vi sedan diskutera vidare. Vid en fortsättning ges priser och villkor enligt offert.

Vid beställning ring 070-22 20 861

Referens: Nuiteq, Skellefteå, Harry Van Der Veen, se /marknadsföring för att veta vad han tycker 🙂

 

 

Lämna ett svar