rolfing

Massagen är djupgående och behandlande/rehabiliterande. BokaTid_Vit_MorkBakgrund_90px

Med speciell massage, trycktekniker och stretch kommer jag extra djupt ner i muskler och bindväv och kan återställa kroppens rörlighet, struktur och funktion. Bra vid muskelspänningar, stelhet och besvär/värk i bla rygg , revben, nacke, axlar och höfter, knän, armar. Massagen jag använder är en modifierad form av “Rolfing” efter en utbildning i Stockholm, oktober, 2019 av Art Riggs. 

diplom kurs med Art Riggs

Den här tekniken är  fantastisk. Med creme istället för olja och långsamma rörelser kommer jag  långt ner och kan behandla obalanser i muskler, bindväv, senor och ligament, revben som är fel och muskler som fastnat i varandra. Hittar problemområden som jag inte kommit åt tidigare.

Verktyg som används vid behov:

Djupvågsmaskin:

Djupvåg

Genom harmoniska pulseringar skapas rörelse i kroppen, vilket ökar vätskeflöde & cirkulation och resulterar i avslappning och ökad rörlighet. Speciellt effektiv vid fibromyalgi och frozen shoulder.

Glidkoppar:

Lyfter upp översta bindväven och skapar cirkulation och avslappning.

Skrapning: 

Lossar den översta bindväven från andra vävnader så muskler, hud och senor kan jobba mer effektivt. Bra hjälp vid tennisarmbåge!

Pris: 400 kr, 30 minuter 

Pris: 700 kr, 60 minuter

Pris: 900 kr, 75 minuter.

Pris: 1000 kr, 90 minuter.

Rabattkort: 5 kort, 30 minuter, 1750 kr. 5 kort, 60 minuter, 3250 kr

Recension av kund: Birgitta är väldigt duktig på att massera.
Var första kund hon testade det senaste hon lärt sig.
Det känns mycket bättre i axeln nu. Det kommer jag att göra om igen.

Nackutvärdering och behandling

Långvarig eller ihållande smärta i nacken trots besök hos kiropraktor, massör, sjukgymnast!

Med olika test utvärderar jag om smärtan kommer från kotor/nerver, muskler, senor eller ligament. 95% av all nacksmärta kommer från ärrbildning i ligamenten. Behandlar ligament och muskler efter utvärderingen. Använder även här djupvågsmaskinen.

Utbildad av Ben Benjamin, doktor i idrottsmedicin och grundare av The Muscular Therapy Institute i Boston. Stockholm september/oktober 2017.

Utvärdering & behandling: 450 kr, 30 minuter.

Endast behandling: 150 kr, 15 minuter (obs först måste utvärdering göras)

Rek behandlingstid vid svår värk: 2 ggr/v 6 veckor.

Gravidmassage

gravidmassage, massage, gravid

Massagen löser vi upp spänningar i ländrygg, mellan skulderblad och jobbar med svullnad i armar, ben och fötter. Rekommenderas fr.o.m gravidvecka 13.

Blivande mödrar genomgår en del förändringar under graviditeten. Vissa av dem kan orsaka obehag.
Massage är ett effektivt sätt att minska stressnivån i moderns kropp. Kroppshållningen förändrats och kroppshållningen förskjuts fram i takt med att magen växer och brösten blir tyngre. Svanken blir större och ländryggen svagare.
Musklerna påverkas givetvis av förändringarna, de blir spända och trötta. Gravidmassage är en mycket effektiv behandling för gravida. Massage frisätter hormonet oxytocin, en signalsubstans som ger smärtlindring och ökar medvetenhet.

Pris 650 kr, 60 minuter

Företagsmassage

Personalvård kan vara många olika saker, bl.a. företagsmassage som numera räknas som en skattefri förmån och är något som arbetsgivaren kan erbjuda alla sina anställda. Jag kan komma ut till ert företag och behandla personalen på plats. Jag ger stretch-/styrke-/kost/livsstilstips muntligt och skriftligt. Tar blodtryck regelbundet. (även blodsocker om så önskas)

Jag kan erbjuda er en ”provdag” för halva kostnaden där jag kommer ut till arbetsplatsen och låter er prova på en dag med behandlingar, utan att ni förbinder er att gå vidare. Då vet ni vad jag kan erbjuda er och om ni är nöjda kan vi sedan diskutera vidare. Vid en fortsättning ges priser och villkor enligt offert.

Vid beställning ring 070-22 20 861

Referens: Nuiteq, Skellefteå, Harry Van Der Veen, se /marknadsföring för att veta vad han tycker 🙂

 

Lämna ett svar