Jag ska utbilda mig i mars och kommer att erbjuda billiga praktikbehandlingar. Info kommer senare! Följ mig på facebook så publicerar jag inlägg varje dag.
Art Neuro,  den mjuka formen av kiropraktik!
För att hjälpa kroppen att korrigera nervsystemets funktion använder sig Art Neuro terapeuten av lätta, bekväma och exakta tryckningar som minskar irritationen på nervsystemet och gör att kotpelarens muskler får möjlighet att justera de obalanser som gett upphov till irritation på nervsystemet.
Art Neuro förbättrar nervsystemets funktion reflexmässigt och därmed kan din kropp själv inifrån justera det som är obalanserat.
Jag kombinerar Art Neuro och Massage för att optimera och anpassa behandlingen just för Dig.
Behandlingen ger ofta tydliga och direkta resultat!
Se efter Praktikpriser i mars!